Σχετικά με εμάς

Η Antart Productions ιδρύθηκε το 2009 από τους αδελφούς Θοδωρή και Νίκο Μέρμηγκα, δύο μουσικούς με πολύ έντονη παρουσία στην Ελληνική αλλά και διεθνή μουσική σκηνή. Η Antart Productions δημιουργήθηκε με σκοπό να εκπροσωπήσει τους Έλληνες καλλιτέχνες, μουσικούς και δημιουργούς, να παρουσιάσει το έργο και τις δημιουργίες τους σε ένα νέο κοινό. Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή και η διάδοση του έργου που παράγει, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Για τον λόγο αυτό λειτουργεί ως ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία (με 23 παραγωγές ήδη σε κυκλοφορία), ως ανεξάρτητη εταιρεία management καλλιτεχνών και events, και τέλος διαθέτει ένα υπέροχο studio ηχογραφήσεων στο κέντρο της Αθήνας (Antart Studios) μέσα από το οποίο επιχειρεί να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην παραγωγή μουσικής στην Ελλάδα.   

"Σήμερα, δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της Antart Productions, μετράμε 23 δισκογραφικές παραγωγές και είμαστε περήφανοι για τη διοργάνωση διαφόρων συναυλιών, τη συμμετοχή μας σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για νέους και παιδιά".

 

Meet The Team

Nikos Mermigkas

  • Grey LinkedIn Icon

"…since 2009 we produce music, we represent top Greek artists, trying to promote the Mediterranean, yet the ancient Greek spirit, through the contemporary virtuosity."

Theodore Mermigkas

  • Grey Facebook Icon

"Music is our passion. We created Antart Productions to support connection between artists and their audience. Since then we released albums, we organized events in Greece and abroad....  Join us on this journey"

53 Chiou str. Athens, Greece P.C 10439

(+30)210 8837 505 | (+30)6947 720 927

©2009–2018 All Rights Reserved.Antart Productions® is a registered trademark of T&N Mermigkas GP. Cookie PreferencePrivacy&Terms.

©2018 by Antart productions